• Sinds 1977
 • Klantenbeoordeling 4,8 / 5
 • Voor old- en youngtimers
 • Betaalbare prijzen

 

RX 10 coating: bescherming van de binnen- en onderzijde van uw auto

RX 10

RX 10 is een coating welke speciaal ontwikkeld is ter bescherming van de binnen- en onderzijde van bijvoorbeeld auto's.

NB. RX 10 dient men alleen te gebruiken na een behandeling met RX5. De verwerkingstemperatuur van de Caprotech RX producten is boven de 15 graden Celsius.

Rembourskosten inclusief behandelingskosten conform geldige tarieven

Prijzen

ProductVerpakkingPrijs ex 21 % btwPrijs incl. 21 % btw
RX 10 zwart1 liter€   35,02€   42,37
RX 10 Finish1 liter€   34,28€   41,48
Slang tbv spuitbus1 stuks€     1,98€     2,40
    

Zoek een dealer en bestel

Verwerkingsadvies

Het verbruik van RX5 is ongeveer 1 liter per 8 à 10 vierkante meter. Voor het beste resultaat dient men RX5 in twee lagen aan te brengen. Indien het staal schoongeschuurd of geslepen is dient men RX5 pas na minimaal 24 uur aan te brengen. Er moet zich namelijk eerst een oxidehuid vormen. Deze is nodig om RX5 optimaal te laten werken.

Het verbruik van RX10 ligt eveneens op 1 liter per 8 à 10 vierkante meter. Om een perfect resultaat te bereiken dient men RX10 ook in twee lagen op te brengen. Bij het aanbrengen van de eerste laag kan men de RX10 verdunnen met RX5 (evenveel RX10 als RX5 door elkaar mengen). De tweede laag wordt aangebracht met RX10 waar circa 10% RX5 aan is toegevoegd. (dus 1 deel RX5 op 9 à 10 delen RX10). De standaard RX10 geeft een diepzwarte afwerking in hoogglans. Zelfs als het met de kwast wordt opgebracht verkrijgt u hiermee een 'fabrieksnieuw' resultaat.

RX5 is overschilderbaar echter uitsluitend met synthetische producten. Het beste is het echter om RX5 af te werken met RX10. Standaard hebben wij RX10 in de kleur zwart op voorraad. RX10 is niet overschilderbaar. Het is echter mogelijk om tegen een geringe meerprijs RX10 in elke gewenste RAL kleur te leveren.

In holle ruimtes dient men eerst RX5 te brengen en deze na droging af te werken met RX7. Dat dient men met een speciale drukspuit met dunne spuitlans te doen. RX5 en RX7 worden echter ook in handige spuitbussen geleverd. Met de apart leverbare holle ruimte slang is het mogelijk de RX5 en RX7 via kleine gaatjes (ca 4 mm) in kokerbalken etc. aan te brengen.

Zoek een dealer en bestel

Maak een afspraak

Voor uw old- of youngtimer

Afspraak maken

Reviews

 • 5 / 5
  Goede en vlotte service. Er wordt meegedacht in de beste oplossingen om de auto van de klant zo goed mogelijk te onderhouden tegen een betaalbare prijs. Aanrader!
 • 5 / 5
  Echte goed product die RX en wordt vriendelijk geholpen door Gerrie hoe het moet, top!
 • 5 / 5
  Top garage, altijd een oplossing en voor een gunstige prijs!

 

Bekijk alle reviews

© Caprotech | privacy policy